Zorg op maat in een inspirerende omgeving

Eigentijd in Kuurne, bij Kortrijk, biedt zorg op maat aan iedereen vanaf 65 jaar die daar behoefte aan heeft. Met zorg op maat bedoelen we dat u – afhankelijk van uw noden en wensen – bij Eigentijd terecht kunt in ons rust- en verzorgingstehuis, maar ook in onze assistentiewoningen, zelfs voor kortverblijven.

Met zorg op maat doelen we ook op onze persoonlijke en warme aanpak. Het is een aanpak waarbij veiligheid, begeleiding, gemak en comfort, warmte, cultuur, ontspanning en sociale contacten centraal staan.

Eigentijd in Kuurne zorgt voor een perfect evenwicht tussen privacy en zelfstandigheid. U vindt bij ons een aangename mix tussen verzorging, comfort en boeiende sociale contacten.

Een residentiƫle opname in een sociaal milieu

In het rusthuis en verzorgingstehuis van Eigentijd is er ruimte voor kortverblijven en voor residentiële opname van 65-plussers die minstens voor een aantal activiteiten van het dagelijks leven afhankelijk zijn van derden.

Onze dienstverlening wordt permanent geëvalueerd met het oog op een optimale zorgverlening en een kwalitatief verblijf.

Een assistentiewoning met de faciliteiten van een rusthuis

Wordt uw thuiszorgsituatie steeds moeilijker of hebt u behoefte aan wat meer veiligheid en sociale contacten? Dan is een assistentiewoning bij Eigentijd in Kuurne de perfecte oplossing.

U woont volledig zelfstandig maar kan op elk moment beroep doen op de verschillende thuiszorgdiensten als dat nodig is. Bovendien maakt u gebruik van alle faciliteiten van het rusthuis, van activiteiten tot de levering van bereide maaltijden. Zelfs als u een feest wil organiseren, heeft Eigentijd een oplossing. U kan gebruik maken van onze infrastructuur voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest in het restaurant. Is er een tijdelijk probleem? Dan valt u makkelijk terug op de hulp en de zorg van het personeel van het rusthuis.

 

Eigentijd in Kuurne, bij Kortrijk, is prachtig gelegen aan de groene Leieboorden. Het is een warme, menselijke en sociale plek met veel aandacht voor de persoonlijkheid en wensen van onze bewoners. Bij Eigentijd staat het woord zorg – in alle betekenissen van het woord – nog centraal.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden tot kortverblijf of over de dienstverlening van ons rust- en verzorgingstehuis?

Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij informeren u met veel plezier.

 

Zoekt u een assistentiewoning?

Dan leiden wij u graag rond in onze twee residenties. U bent van harte welkom bij Eigentijd in Kuurne.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review